Jumbotron
Waarom Mavom Chemie
Meer informatie
Over Mavom

Volledig ontzorgen door

Master Your Process

Voor iedereen die zich bezighoudt met chemische oppervlaktebehandeling is het duidelijk dat de noodzaak om processen en processtromen nauwkeurig te monitoren en te controleren alsmaar toeneemt. 

Mavom Chemie is zich hier ten volle van bewust en wil haar klanten ondersteunen in het oppakken van deze uitdagingen: Master Your Process!

Technisch advies en ondersteuning

Technisch advies en ondersteuning

In ons brede assortiment vinden we voor elk probleem een hoogwaardige oplossing. Daarnaast kunt u rekenen op onze technische ondersteuning bij het testen, het gebruik en ook bij het aanbrengen of doseren van het product.

Slimme logistieke oplossingen

Snelle leveringen

Vanuit het magazijn in Son zorgen wij voor snelle leveringen aan onze klanten. Bij Mavom werken we continu aan de verbetering van onze logistieke prestaties om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Veiligheid en chemie

Veiligheid en chemie

Als leverancier van gevaarlijke stoffen hebben wij extra aandacht voor gezondheid, veiligheid en milieu. Vanzelfsprekend kennen en volgen wij de regelgeving omtrent veilige opslag en transport van chemicaliën.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 436 361.

To Top