Jumbotron
Chemische Oppervlakte Behandeling
Vraag advies aan
Over Mavom

Voor elke stap of toepassing een product

Breed programma

Mavom biedt een breed pakket aan producten waarmee elke vorm van chemische oppervlakte behandeling met succes kan worden gerealiseerd. Als het gaat om ontvetten, beitsen, fosfateren, chromateren, of juist chroomvrij voorbehandelen, of bij lage temperatuur werken, Mavom heeft voor elke stap of toepassing het juiste product.

Over Mavom

Een optimale voorbehandeling vraagt aandacht en kennis

Ontzorgen

Een optimale voorbehandeling vraagt aandacht en kennis. Het aantal parameters in uw proces dat de kwaliteit van uw eindresultaat bepaalt is bijna intimiderend groot. Mavom ondersteunt u bij het identificeren en beheersen van die parameters die het verschil maken.

Over Mavom

Master your process

Maximale controle

Mavom wil de beste producten leveren aan zijn klanten. Echter, de ambitie van Mavom gaat verder. Mavom wil niets minder dan zijn klanten de volledige beheersing van hun processen te laten realiseren. Dat betekent dat elke schakel in de procesketen optimaal functioneert. Alles verbeteren wat verbeterd kan worden.

Technisch advies en ondersteuning

Technisch advies en ondersteuning

In ons brede assortiment vinden we voor elk probleem een hoogwaardige oplossing. Daarnaast kunt u rekenen op onze technische ondersteuning bij het testen, het gebruik en ook bij het aanbrengen of doseren van het product.

Slimme logistieke oplossingen

Snelle leveringen

Vanuit het magazijn in Son zorgen wij voor snelle leveringen aan onze klanten. Bij Mavom werken we continu aan de verbetering van onze logistieke prestaties om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Veiligheid en chemie

Veiligheid en chemie

Als distributeur van gevaarlijke stoffen hebben wij extra aandacht voor gezondheid, veiligheid en milieu. Vanzelfsprekend kennen en volgen wij de regelgeving omtrent veilige opslag en transport van chemicaliën.

To Top