Algemene voorwaarden

Chemische Oppervlakte Behandeling

Onze kijk op Chemische Oppervlakte Behandeling

 

Mavom is in 1938 opgericht als Maatschappij voor Oppervlaktebehandeling en Metaalchemie. Dat laat zien dat Mavom al meer dan 80 jaar kennis en ervaring heeft opgebouwd in het verduurzamen van metalen objecten en constructies. Want dat is wat chemische oppervlaktebehandeling in essentie is: door de juiste behandeling van metalen oppervlakken wordt de levensduur en uitstraling van het metalen object en de eventueel toegepaste coating drastisch verlengd.

Mavom heeft in deze 80 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor zijn klanten met uitstekende producten en een onderscheidend niveau van service verlening. Dat is ook precies de ambitie die Mavom heeft, een partner zijn voor zijn klanten, investeren in relaties, een kwaliteit en service bieden die klanten helpt hun processen met optimaal resultaat te beheersen.

Door voortdurend te investeren in innovatie is Mavom al meer dan 80 jaar succesvol in het ontwikkelen van producten en technieken die klaar zijn voor de nieuwste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid, klaar voor de huidige en toekomstige wensen van uw klant.

Zo heeft Mavom een range aan chroom-6 vrije producten ontwikkeld die al jaren met succes wordt gebruikt door een groot aantal Mavom klanten.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 436 361.

To Top