R&D

R&D Chemische Oppervlakte Behandeling

Door voortdurend te investeren in innovatie is Mavom al meer dan 80 jaar succesvol in het ontwikkelen van producten en technieken die klaar zijn voor de nieuwste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid, klaar voor de huidige en toekomstige wensen van uw klant. Het Mavom laboratorium werkt elke dag aan betere producten, processen en technieken die de klanten van Mavom verder helpen in het realiseren van een optimale en constante kwaliteit in hun productieproces. Zo heeft Mavom een range aan alternatieven voor chroom-6 ontwikkeld die al jaren met succes worden gebruikt door een groot aantal Mavom klanten.

Mavom gelooft sterk in in de kracht van samenwerking. Daarom werkt Mavom samen met verschillende partners als het gaat om kennis en innnovatie. Mavom Chemie ondersteunt bijvoorbeeld het Open Innovatie Lab Leiden (OIL), een platform waarin bedrijfsleven en onderwijs samenwerken in het aanbieden van uitdagende opdrachten aan scholieren en studenten met als thema’s duurzaamheid, milieu en innovatie.

Het Mavom laboratorium is al jaren een gekende stagegever voor de chemische opleidingen van het MBO Rijnland.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 436 361.

To Top