Algemene voorwaarden

Ondersteuning Chemische Oppervlakte Behandeling

Mavom biedt u de volgende ondersteuning:

Ondersteuning bij uw kwaliteitscontroles

Het Mavom laboratorium beschikt over de kennis en middelen om de samenstelling van uw behandelbaden periodiek te analyseren en te beoordelen. Indien gewenst kan ook de functionaliteit van uw baden (ontvettend of beitsend vermogen, laagopbouw) worden bepaald. Corrosiewerendheid en lakhechting op het eindproduct kunnen eveneens worden vastgesteld. Alle resultaten kunnen indien gewenst worden voorzien van een advies.

Reinigingsmiddelen voor sproeiprocessen

Adviezen voor uw procesbeheer

De Mavom Technisch Specialist (TS) heeft kennis van de chemie van oppervlaktebehandeling en reiniging, heeft kennis van procestechniek, heeft kennis van lakhechting en corrosiewering. Onze TS kan u dus bij uitstek adviseren bij het optimaal inrichten en beheersen van uw voorbehandelingsproces.

Hoge druk reinigers

Troubleshooting

IIn geval van een chemisch(-technologisch) probleem met uw voorbehandelingsproces kan de Mavom Technisch Specialist (TS), met ondersteuning van het Mavom lab, u op afstand of desgewenst op locatie adviseren bij het achterhalen en wegnemen van de oorzaak van dat probleem. 

Onderdelen reinigingstafel

Service Level Agreement (SLA)

Door het vastleggen van het partnership tussen uw bedrijf en Mavom Chemie bv in een SLA bent u verzekerd van optimale ondersteuning door Mavom in het realiseren van een constante kwaliteit in uw productieproces.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 436 361.

To Top