Jumbotron
Industriële Reiniging
Vraag advies aan
Over Mavom

Voor elke stap of toepassing een product

Hoge diversiteit reinigingsoplossingen

Water- en oplosmiddel gedragen reinigers. Breed assortiment van meer dan 200 reinigers voor diverse lichte en zware applicaties. Ontwikkeld in eigen beheer. Onze uitdaging: u hier een optimaal advies over te geven.

Over Mavom

Goede kennis van zaken

Een advies op maat

Elke applicatie vereist een specifiek advies, waarbij verschillende technologieën en producten met specifieke eigenschappen een oplossing bieden. Onze kracht is de jarenlange ervaring. Niet alleen aangaande uw applicatie, maar ook de aanwezige kennis hoe chemie optimaal in te zetten.

Over Mavom

Hoge productie flexibiliteit

Een matrix aan mogelijkheden

De meeste producten staan op voorraad. Mocht dat niet zo zijn en/of heeft u een kleine hoeveelheid nodig voor uw applicatie? Onze productie heeft de flexibiliteit om snel te produceren door aanwezigheid van groot aantal mengtanks en afvulmachines.

Technisch advies en ondersteuning

Technisch advies en ondersteuning

In ons brede assortiment vinden we voor elk probleem een hoogwaardige oplossing. Daarnaast kunt u rekenen op onze technische ondersteuning bij het testen, het gebruik en ook bij het aanbrengen of doseren van het product.

Slimme logistieke oplossingen

Snelle leveringen

Vanuit het magazijn in Son zorgen wij voor snelle leveringen aan onze klanten. Bij Mavom werken we continu aan de verbetering van onze logistieke prestaties om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Veiligheid en chemie

Veiligheid en chemie

Als distributeur van gevaarlijke stoffen hebben wij extra aandacht voor gezondheid, veiligheid en milieu. Vanzelfsprekend kennen en volgen wij de regelgeving omtrent veilige opslag en transport van chemicaliën.

To Top