Industriële Reiniging

Onze kijk op Industriële Reiniging

Hoe efficiënter en sneller een reiniging uitgevoerd kan worden, hoe meer dit bijdraagt aan het beheersen van operationele kosten van productie-units. Een goede voorbereiding, productselectie en advies geven bij een correcte uitvoering, die cruciaal is, het gewenste reinigingsresultaat. 

Bedrijven in de lichte-  en zware industrie kiezen steeds vaker voor een reiniging met chemische producten van hun hardware, zoals warmtewisselaars of opslagtanks. Reden hiervoor is vooral te vinden in de veiligheid en tijdsbesparing.

Onze uitdaging is u hier een reinigingsadvies over te geven waarmee u verder kunt. Eventuele hulp bij het overdragen van het advies aan de uitvoerder is een belangrijke fase teneinde de reiniging uiteindelijk succesvol af te ronden.

De laatste fase is het uitvoeren van een evaluatie. Dit is zeer belangrijk omdat het inzicht geeft hoe om te gaan met toekomstige aanvragen. Wellicht is optimalisatie mogelijk?

De diversiteit van projecten en klanten is enorm groot. Van reparatiebedrijven waar de Mavom Safeclean reiniger wordt gebruikt om onderdelen te ontvetten c.q. schoon te maken tot het decontamineren van enorme tanks waar behoorlijk veel volume voor noodzakelijk is. Mavom chemie levert haar producten aan de meest uiteenlopende industrieën: (petro)chemische industrie, raffinaderijen, logistiek en transport, luchtvaart, automotive, food, landbouw, etc. 

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 436 361.

To Top