Jumbotron
RVS Chemische Behandeling
Vraag advies aan
Over Mavom

Service Level Agreement (SLA)

Uw proces geborgd

Voor iedereen die zich bezighoudt met chemische oppervlaktebehandeling is het duidelijk dat de noodzaak om processen en processtromen nauwkeurig te monitoren en te controleren alsmaar toeneemt. Door het vastleggen van het partnership tussen uw bedrijf en Mavom Chemie in een SLA bent u verzekerd van optimale ondersteuning door Mavom in het realiseren van een constante kwaliteit in uw productieproces.

Over Mavom

Kennis van RVS zaken

Jarenlange ervaring

Mavom  bedient al tientallen jaren met succes de RVS markt. Onze specialisten weten alles van RVS. Zij kunnen uw bedrijf optimale ondersteuning bieden voor het beste resultaat. Wist u dat Mavom ook een training op maat van uw personeel kan verzorgen?

Het Mavom laboratorium

Ontwikkeling in huis

Mavom beschikt over een eigen laboratorium met geschoolde technisch specialisten die alles weten van de chemie en de praktijk van het behandelen van RVS. Daardoor kan Mavom met zijn RVS producten snel inspelen op nieuwe vragen en behoeften uit de markt.

Technisch advies en ondersteuning

Technisch advies en ondersteuning

In ons brede assortiment vinden we voor elk probleem een hoogwaardige oplossing. Daarnaast kunt u rekenen op onze technische ondersteuning bij het testen, het gebruik en ook bij het aanbrengen of doseren van het product.

Slimme logistieke oplossingen

Snelle leveringen

Vanuit het magazijn in Son zorgen wij voor snelle leveringen aan onze klanten. Bij Mavom werken we continu aan de verbetering van onze logistieke prestaties om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Veiligheid en chemie

Veiligheid en chemie

Als distributeur van gevaarlijke stoffen hebben wij extra aandacht voor gezondheid, veiligheid en milieu. Vanzelfsprekend kennen en volgen wij de regelgeving omtrent veilige opslag en transport van chemicaliën.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 436 361.

To Top