Jumbotron
Over Mavom Chemie
Meer over Mavom groep
Over Mavom

Meer dan 85 jaar actief in de chemie

Onze expertise

Sinds 1938 ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige chemische producten voor industriële toepassingen. Met vestigingen in Nederland en België weten wij ieder jaar weer meer klanten aan ons te binden. Wij vervaardigen in eigen beheer producten voor oppervlaktebehandeling en industriële reiniging.

Over Mavom

Aan alle voorwaarden voldaan

Onze middelen

Mavom beschikt over een volwaardige productiefaciliteit, een prima uitgerust laboratorium, een degelijke logistieke infrastructuur. Alle middelen zijn dus aanwezig om onze klanten in elk opzicht te helpen, om snel in te spelen op behoeften en kansen in de markt.

Iso 9001-2015 certificering

Aandacht voor kwaliteitsbeheersing

met ISO 9001-2015

Een ISO 9001:2015-certificering geeft aan dat Mavom gericht bezig is om continue haar processen te verbeteren om zo aan de verwachtingen van de klant te voldoen. Het is wereldwijd de meest ingezette norm op het gebied van kwaliteitsbeheersing van managementprocessen. De ISO 9001:2015-norm besteedt aandacht aan het gehele proces: vanaf het vertalen van de klantwens tot aan het geleverde product of dienst en de aftersales.

Over Mavom

Wij willen u door en door kennen

Onze mensen

Het team van Mavom Chemie bestaat uit junior en senior medewerkers. Velen starten als stagiair en groeien door naar diverse posities. Onze oudste medewerker is al meer dan 60 jaar in dienst. Een enthousiast team dat elke dag in het laboratorium, de productie, het magazijn, de verkoop binnen- en buitendienst actief is. Het zijn bijzondere mensen die Mavom Chemie een bijzonder bedrijf maken.

 

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 436 361.

To Top