Onze kijk op Services

 

Ons doel is om als ‘Total Solution Provider’ op te treden voor onze klanten. Mavom streeft ernaar om haar klanten zoveel mogelijk te ontzorgen en te adviseren. Wij doen dit door processen op afstand, als ook op locatie te monitoren en te optimaliseren. Indien gewenst ontwikkelen wij producten op maat. Verder verzorgen wij ook veiligheidstrainingen op locatie en labtrainingen in ons eigen laboratorium. Daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een SLA (service level agreement) met ons aan te gaan. In de SLA wordt gedetailleerd omschreven welke ondersteunende activiteiten Mavom Chemie biedt, met welke middelen en met welke frequentie. Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat het proces zo goed mogelijk wordt beheerst en dat continu optimale behandelcondities worden gerealiseerd. Dit resulteert in een stabiel proces met eindproducten op het gewenste niveau.

Master your process met Mavom.

 

In ons assortiment:

Service Level Agreement (SLA)

Service Level Agreement

Waarom kiest u voor een SLA?

In de praktijk zien we dat veel van onze klanten te maken hebben met een tekort aan kennis en middelen om de kwaliteit van hun proces te beheersen. Mavom biedt diverse producten en services aan om een groot gedeelte van het kwaliteitsbeheer in uw bedrijf te automatiseren en/of over te nemen.

In de SLA die u met ons aangaat wordt gedetailleerd omschreven welke ondersteunende activiteiten Mavom Chemie biedt, met welke middelen en met welke frequentie.

Legiobox

Legiobox

De legiobox is één van de paradepaardjes van Mavom Chemie. Met dit geavanceerde systeem kan uw badenreeks online gemonitord worden. Door grafische weergaven worden trends inzichtelijk gemaakt, kunt u specificaties invoeren op de web interface én krijgt u een melding bij het overschrijden van deze specificaties.

Ook zijn de sensoren in combinatie met een controller en pompen te gebruiken om (automatisch) chemie te doseren, zo verhoogt u niet alleen de betrouwbaarheid van de procesbaden maar ook de kwaliteit van uw eindproduct.

Labbox

Labbox

Waarom een labbox?

Deze service van Mavom zorgt er voor dat u uw processen kunt optimaliseren. Samen met onze technische specialist bepalen we de frequentie van de labbox. Daarnaast bespreken we welke analyses er gedaan moeten worden. Na ontvangst van de monsters heeft Mavom slechts 3 werkdagen nodig om u van een deskundig advies te voorzien

Cleanbox

Cleanbox

U volgt de voorschriften en heeft alles gedaan wat u kon bedenken. Toch krijgt u niet het resultaat dat u verwacht. De conversielaag hecht niet goed, u ziet lakresten na het strippen, of het product is niet schoon, zelfs niet na de zoveelste spoelbeurt.

Wat kunt u dan nog doen? U vraagt bij Mavom een Cleanbox aan.

In deze grijze afsluitbare box stopt u het probleem-onderdeel, u vult de bijgevoegde vragenlijst in en stuurt de box naar Mavom Chemie. In ons laboratorium wordt de verontreiniging onderzocht en ontvangt u van ons een oplossing voor uw probleem.

MSDS

MSDS

MSDS – Material Safety Data Sheet

Met het programma Dedoks beheren en archiveren wij niet alleen onze MSDS-en, hiermee kunnen wij ook automatisch nieuwe en/of gewijzigde veiligheidsinformatiebladen mailen naar onze klanten. Zo bent u er van verzekerd altijd de meest recente MSDS in uw bezit te hebben

Zoutsproeitesten

Zoutsproeitesten

Mavom Chemie verzorgt diverse corrosietesten. De meest aangevraagde testen zijn:

  • Neutrale zoutsproeitest
  • Condenstest
  • Azijnzure zoutsproeitest
  • Filiforme corrosietest
Veiligheidstraining

Veiligheidstraining

Mavom Chemie verzorgt naast de gerenommeerde labtraining ook veiligheidstrainingen.

De veiligheidstraining vindt plaats in uw eigen bedrijf en is bedoeld voor iedereen die in aanraking kan komen met gevaarlijke stoffen. Naast wet- en regelgeving komen ook opslag gevaarlijke stoffen, etikettering en incidenten aan bod.

Na afronding van de veiligheidstraining zijn uw medewerkers niet alleen in staat om veilig en verantwoord met gevaarlijke stoffen te werken maar ook weten zij hoe te handelen in geval van calamiteiten.

Labtraining

Labtraining

Klanten stellen steeds hogere eisen aan kwaliteit.
Hoe bereidt je bedrijf zich voor?

Mavom Chemie bv nodigt je van harte uit om een praktijkgerichte training kwaliteitsbewaking chemisch voorbehandelen te volgen in ons eigen laboratorium. We behandelen de belangrijkste onderdelen van het voorbehandelingsproces: chemische processen begrijpen en bewaken, de kwaliteit van het eindproduct meten en het afvalwater controleren. Naderhand ben je beter en aantoonbaar in staat de diverse stappen van je voorbehandelingsproces te volgen en te beheersen!

Chemisch Afval

Chemisch Afval

Zoals u weet, levert Mavom een breed gamma aan producten en diensten. Ook voor het verwerken van uw chemisch afval kunt u bij ons terecht.

Samen met Mavom kunt u op een veilige en verantwoorde manier uw afval af laten voeren.

Na ontvangst van het representatieve monster wordt er beoordeeld uit wat voor stoffen het afval bestaat en tegen welk tarief dit afgevoerd kan worden.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Augusta van Beekum – beekum@mavom.nl

 

Technisch advies en ondersteuning

Technisch advies en ondersteuning

In ons brede assortiment vinden we voor elk probleem een hoogwaardige oplossing. Daarnaast kunt u rekenen op onze technische ondersteuning bij het testen, het gebruik en ook bij het aanbrengen of doseren van het product.

Slimme logistieke oplossingen

Snelle leveringen

Vanuit het magazijn in Son zorgen wij voor snelle leveringen aan onze klanten. Bij Mavom werken we continu aan de verbetering van onze logistieke prestaties om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Veiligheid en chemie

Veiligheid en chemie

Als distributeur van gevaarlijke stoffen hebben wij extra aandacht voor gezondheid, veiligheid en milieu. Vanzelfsprekend kennen en volgen wij de regelgeving omtrent veilige opslag en transport van chemicaliën.

To Top