Mavom Chemicals

Onze klanten

Expertise en ondersteuning

Efficiëntieverbetering voor een gestroomlijnd proces

Procesautomatisering voor consistente kwaliteit

Lees hoe wij onze klanten helpen

Onze klanten aan het woord

Hoe wij helpen / wat wij doen

 Totaal oplossingen
 Advies en ondersteuning
 Trouble shooting & Analyse
 Productie, ontwikkeling en levering chemie
Responsible Care - Sustainability
ISO
Qualicoat
Ecovadis Silver certificaat

Dan weet je ook zeker dat je altijd op het juiste niveau aan het werk bent.

Kriek Poedercoaten

Succesvol partnerschap voor kwaliteit en efficiëntie

Kriek Poedercoaten

Kriek Poedercoaten en Kriek Pluscoat zijn gespecialiseerd in het poedercoaten en daarmee het verduurzamen van allerlei metalen. Beide bedrijven zijn poedercoaters met eindklanten in alle sectoren. Al sinds jaar en dag hebben wij een prettige samenwerking, waarin we streven naar de beste hechting en optimale kwaliteit van hun eindproduct. 

Chemisch voorbehandelingsproces dompelbaden

Kriek Poedercoaten heeft een langdurige samenwerking met Mavom Chemicals voor de levering van chemicaliën die cruciaal zijn in het voorbehandelingsproces voorafgaand aan het poedercoaten. Deze samenwerking heeft geleid tot een gestroomlijnde en efficiënte procesvoering bij Kriek, wat bijdraagt aan de levering van kwalitatief hoogwaardige deklagen op de eindproducten van hun klanten. 

Geautomatiseerd proces door de legiobox

Kriek Poedercoaten heeft de legiobox geïmplementeerd in het productieproces. Dankzij de legiobox kan Mavom Chemicals direct ingrijpen en bijsturen wanneer de samenstelling van de chemicaliën in de baden afwijkt van de vereiste specificaties. Dit voorkomt kwaliteitsproblemen en zorgt voor een consistente, hoogwaardige deklaag op de producten.

Voordelen voor Kriek Poedercoating

De legiobox van Mavom Chemicals voor geautomatiseerde procescontrole van de chemische baden levert Kriek veel efficiency op. De belangrijkste voordelen hiervan zijn het 
continu kunnen monitoren van de samenstelling van de chemicaliën in de baden. Dit gebeurt door ingebouwde sensoren, via realtime uitlezing van de data door Mavom Chemicals, waardoor zij direct inzicht hebben in de kwaliteit van de baden. Dit biedt ook de mogelijkheid voor Mavom om direct in te grijpen en bij te sturen wanneer de samenstelling van de baden afwijkt van de vereiste specificaties. Dit voorkomt kwaliteitsproblemen.

Een optimaal productieproces

Kriek heeft door gebruik van de legiobox een consistente en hoogwaardige kwaliteit van de coating van producten. Ook is er minder tijd nodig voor handmatige analyses van de baden door medewerkers van Kriek. Daarnaast kunnen zij zo veiliger werken met chemicaliën. Zo is de inzet van de legiobox dus een geautomatiseerde controle die bijdraagt aan een efficiëntere en kwalitatief betere procesvoering bij Kriek Poedercoaten en Kriek Pluscoat.

"Bij Mavom voel ik me geen nummer. Het is een leuke club met fijne mensen die echt naar je luisteren."

 

Louis Kortekaas, Kriek Poedercoaten

Wij delen onze passie graag

Kennisblog over onze chemie

Heb je onze hulp nodig?
Vraag het aan Coby!

Bij ons geen artificial intelligence, Coby helpt je graag verder! 

Heb je een vraag, opmerking, wil je een afspraak maken of gewoon even kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in. We beloven dezelfde werkdag nog te reageren. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt om je vraag te beantwoorden. Wil je liever direct bellen? Dat kan ook op nummer 0172 436 361.